duminică, 26 septembrie 2010

Speranta

Un comentariu:








Tulip

vineri, 17 septembrie 2010

Adevarul

Niciun comentariu:
         Adevarul este un motiv. De aceea avem istorie. Trecut, viitor sau prezent, totul se bazeaza pe adevar. Adevarul e ceva pe care aparent toata lumea il vrea si toata lumea il doreste, dar doar aparanet. Nu toata lumea lupta pentru el sau il cauta cu adevarat. E ceva de care aveam nevoie in acel moment si din pacate era pe cale de disparitie si nu doar in lumea mea aiurita, stiam asta... Si totusi, nu toata lumea e capabila de adevar, nu toti suntem in stare sa primim si sa dam adevar... Nu toti meritam adevarul.
Si eram dezamagita... Eram dezamagita pentru ca tu m-ai invatat ce e adevarul, dar la randul tau practic nu stiai absolut nimic despre cum e adevarul... Eu te-am invatat cum e sa-l primesti, tu m-ai invatat cum e sa-l dau, dar din pacate nu si invers! Si asta a stricat tot! Stiam ca asta a ruinat tot!
         Dar inca aveam speranta, desi stiam ca nu se mai poate face nimic... Aveam speranta pentru ca eram dependenta de ea, pentru ca era una dintre cele trei lucruri de care eram eu dependenta... Si asta eram eu, nu ma puteam schimba si nici nu vroiam!
       Dar intr-un fel ma bucuram... Ma bucuram pentru ca tu prin inconstienta ta m-ai facut pe mine constienta si mi-ai dat o lectie de viata. Sfarsitul e mereu un nou inceput! Iar tu mi-ai dat acest sfarsit pentru a o putea lua de la capat... Si iti multumesc pentru asta. Iti multumesc pentru lacrimi, pentru suferinta... Iti multumesc pentru tot...
       Dar singuratatea nu doare tot timpul, cel putin pentru mine nu...
       Si totusi, eram... eram fericita!

Tulip 

joi, 16 septembrie 2010

Imperfecţiune . . .

Niciun comentariu:
Chiar dacă te vedeam plecând, nu eram deprimată. Probabil nu eram nici măcar tristă. Mă simţeam ciudat că totul se terminase atât de brusc, dar eram bine. Deocamdată. Zilele treceau şi aşteptam să mă simt mai rău, dar nu se întâmpla nimic. Poate îţi simţeam lipsa, dar nici până acum nu ai fost foarte mult alături de mine. Probabil ăsta era motivul pentru care eram acum atât de indiferentă.
Acesta a fost motivul pentru care am fost în continuare indiferentă, chiar şi atunci când te-am văzut cu ea. "Mi-am făcut-o cu mâna mea", m-am gândit, amintindu-mi momentul în care ţi-am prezentat-o. Totuşi, începeam să râd închipuinu-mi cum arătaţi ţinându-vă de mână. "Cuplul perfet", s-ar gândi toată lumea. Mai puţin eu. Vă cunosc pe amândoi destul de bine, ca să-mi dau seama că nu sunteţi potriviţi unul pentru altul.Nu e ceea de ce ai tu nevoie. Nu e ceea ce căutai. Probabil nici eu nu eram tocma perfectă, dar sunt sigură că eram mai bună decât ea. Poate cine ştie, îţi vei da seama ce ai pierdut. Şi ce dacă îţi vei da seama? Crezi că îţi va fi atât de uşor? Până când se va întâmpla ceva, mă voi distra privindu-vă.
Totuşi ceva mă deranja. Faptul că încă aveai o parte din inima mea la tine. Nu ştiu cum am uitat-o la tine, nu ştiu de ce ţi-am dat-o de la bun început, şi totuşi... poate pe atunci o meritai...

Sunshine

Erou . . .

Niciun comentariu:
Doar stăteam şi aşteptam ca ploaia să-mi spele lacrimile, atâta timp cât el nu mai era aici să mi le şteargă. Dar ai apărut tu. Mi-am găsit puterea în privirea ta. Toţi îmi spuneau că trebuie să fiu puternică, dar ei nu ştiau cum e să pierzi tot ce ai mai de preţ. De unde atâta forţă încât să trec singură peste asta? Iar ei nu ştiau cum să mă ajute să fac asta. 
Apoi, ai apărut tu. Ai transformat durerea în veselie, ai făcut lumină acolo unde era întuneric, m-ai făcut să văd soarele printre nori, m-ai făcut să văd adevărul, m-ai ridicat când am căzut, mi-ai dat înapoi speranţa când am pierdut-o, ai fost mereu acolo.Eşti cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat de când... De fapt eşti singurul lucru bun care mi s-a întâmplat de atunci. Ai fost ca o lumină apărută printre umbre, erai curcubeul de la sfârşitul ploii, sau mai bine zis sfârşitul furtunii. Furtuna din sufletul meu. 
Aşa că promite-mi că vei rămâne alături de mine, promite-mi că, dacă îţi voi cere, vei fugi fără să te uiţi înapoi, pentru că pur şi simplu nu pot să mai trec odată prin aşa ceva. 
Eşti eroul meu.

Sunshine

marți, 14 septembrie 2010

Confuza

Niciun comentariu:







sâmbătă, 11 septembrie 2010

Alegeri

4 comentarii:
Esti ceea ce alegi si alegi ceea ce esti.


Iar eu eram multumita de persoana care am ales sa fiu. Mereu am spus ca (si asa va fii si de acum inainte) destinatia nu e foarte importanta, ci calatoria e cea care conteaza si isi lasa amprenta asupra noastra mai mult decat orice. Iar eu eram multumita de alegerile pe care le facusem pana acum in calatoria mea. Desigur, aveam si regrete, dar nu mari si puteam sa trec peste asta.. Alegerile ne definesc. In viata suntem toti actori si ne jucam rolul pe care il alegem, adica destinul pe care ni-l alegem... Cei care spun ca nu poti invinge destinul, inseamna ca nu s-au obosit prea tare in viata si ca au preferat tot timpul calea mai usoara... Destinul se poate invinge si se poate schimba prin alegerile pe care le facem noi in viata!

Auzeam batai in usa, asa ca mi-am stins tigara si m-am dus sa deschid. In fata mea statea una dintre alegerile de care eram cea mai mandra in calatoria mea.

Tulip

marți, 7 septembrie 2010

Sfarsit

Niciun comentariu:
     Imi radeai in fata! Iti placea ce vezi, iti placea sa vezi si sa simti cum ma chinui sa pastrez aceste cateva zile ramase.... Si totusi, chiar si asa, stiai de timpul putin care ne-a mai ramas si intr-un fel sau altul, ca si mine, si tu te chinuiai chiar daca nu o aratai... Dar era in regula, deoarece te cunosteam atat de bine.. Era trist, dupa ce am petrecut atat de multe intamplari amuzante sau triste impreuna, toate acestea sa ramana doar.... amintiri. Si de fapt cu asta traim si ne hranim... cu amintiri. Dar stiam ca nu voi mai fi la fel de acum, pentru ca tu ai reusit sa ma schimbi complet..  In adancul meu ma stingeam si ma pregateam de acelasi program monoton de fiecare zi, exact cum era... pana sa te cunosc pe tine. Dar tineam atat de mult la tine...
     Dupa aceste zile totul va fi atat de rar si nu va mai fi la fel... si toate acestea, doar pentru ca oamenii stiu sa distruga tot ce e frumos, ba chiar se pricep foarte bine la asta.

Tulip

luni, 6 septembrie 2010

Copilarie

Niciun comentariu:



Tulip

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Twilight

Niciun comentariu:


Fotografie: Sunshine




Fotografie: Sunshine

Sunshine

Singurătate . . .

Niciun comentariu:
     Model: B.P
Fotografie: Sunshine




Model: Sunshine
Fotografie: B.P.

Sunshine
Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook