miercuri, 14 martie 2012

Azi

Niciun comentariu:
Mai stii ultima data cand ai fost aici? Ei bine parfumul tau a ramas inca in asternuturile mele. Sau poate e doar in capul meu.
Nu conteaza. Asta ma face sa te vreau si mai mult cu fiecare seara. Dar tu nu esti aici si nu stii cum doare. Si totusi... stiu ca te vei intoarce. Mereu ai facut-o. Si ma intreb de ce. De ce te joci asa cu mintea mea?
Si uite ca azi e altfel. Azi nu te mai vreau. Azi nu ma mai gandesc la tine. Azi nu mai doare. Azi te uit.


Tulip

sâmbătă, 3 martie 2012

Singuratate

2 comentarii:
As vrea sa ma uit in ochii tai si sa cred ca totul e bine. Dar nu e asa. Si ar trebui sa fie asa. Asta ar trebui sa fie iubirea.
Nu inteleg. Tot ce incerc sa fac e sa iubesc si sa ajut si tot ce primesc in schimb e doar durere. E atat de multa lume in jurul meu care imi repeta zilnic ca ma iubeste, dar nimeni nu stie ca seara cand ajung acasa plang singura. Nimeni nu e acolo. Nimanui nu-i pasa. Poate ar trebui sa ma obisnuiesc. Poate ar trebui sa-mi intre in cap ca sunt facuta ca sa fiu singura. Nu ar trebui sa-mi fie foarte greu. Nici pana acum nu a fost altfel. Ar trebui sa nu mai pun atata suflet, sa nu imi mai pese. Ar trebui sa fiu tot ceea ce nu sunt.
Si totusi, parca asta nu e o solutie. Si atunci?
Simt ca mor...

Tulip
Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook