miercuri, 27 aprilie 2011

O zi din viaţa unei piţipoance de Bamboo

Sunt tentată sa spun ca doar vantul care bate prin capul complet gol, dar pentru simplul meu amuzament am sa incerc sa ma pun in locul unei pitipoance.

  Deci, dragilor, deci... azi am fost extrem de matinală. Deci m-am trezit la 3 şi jumătate. După-amiaza, bineînţeles. Deci am fost biata de mine azi noapte în club. Nu am stat decât până dimineaţă la 7, că deja începeau să devină incomfortabile tocurile de 35 de centimetri. Deci nu o să vă vină să credeţi.... blonda aia oxigenată (eu am avut un blond cald ieri) a avut fusta mai scurtă decât mine!!!! Mi-a fost aşa de ruşine. A ei avea 4 centimetri şi a mea avea 4.5!!!!!!! Dar bineînţeles, ea nu a respectat regula cu lungimea fustei proporţională cu înălţimea tocurilor, iar ea avea tocurile doar de 33. Proasta! Vaca! Proasta! Tupeista! Lasă că i-o fac eu data viitoare. Oricum, am reuşit să-l iau eu pe bunocul cu 5 BMW-uri care tot se dădea pe lângă ea. (Ştiţi voi... vechiul truc: scapi ceva pe jos şi........... te apleci.)
  Ce o să fac azi?
  Păi o să încep prin a mă cultura. Deci o să citesc despre toaaaate reducerile. Apoi, bineînţeles, trebuie să slăbesc. Deci... shopping. Apoi, după 5 ore de shopping, mă duc la shopping. Apoi merg la solar. Apoi la cosmetică. Apoi la manichiură. Apoi la pedichiură. Apoi... nu o să vă vină să credeţi!!!! Deci nu am fost de ... de ... de ieri de la 2 după-amiaza la coafor. Părul meu plânge!!!!! Apoi merg... la o cafea. Apoi merg la petrecerea aia.
  Deci apoi, clar, merg la sală. Am luat ieri în greutate 117, 89 de grame!!!! Dacă nu dau jos exact 232,21541 nu mai ies din casă. Mă ... mă.... mă călugăresc. Şi.... o să port .... ce poartă călugăriţii. Şi o să mă fac urâtă. Şi ... o să recurg la gesturi extreme, promit. Nu mă dau cu lipgloss........ o oră!!!!!!! Jur!!!! Şi dacă vine.... Trump să mă roage să nu fac aşa ceva, nu renunţ.
   Ieri am crezut că mor. Deci am crezut că fac infarct şi toată mă scurg pe jos!!! Am auzit... vaaai! A fost oribil! Deci am trecut pe lângă un restaurant... mai select, vezi Doamne! De parcă există ceva mai select decât cluburile mele) Deci trec pe acolo... şi ce aud???????  Puţină (câteva secunde).... muzică de operă. A fost oribil. Imediat mi-am pus căştile în urechi şi am pornit muzica lui Inna la maxim... E ca o resuscitare pentru mine.
  Oricum, dragii mei, acum vă POOP, că trebuie să merg la masaj....



Acest post este dedicat din "inima"pentru femeile care au ajuns mari "vedete" la noi (adica foste fete de la pagina 5, majoritatea): Bianca Dragusanu, Daniela Crudu, etc., fete ale caror cea mai mare realizare este... pictorialul Playboy.

11 comentarii:

  1. urmeaza pitipoancele din fratelli?:D

    RăspundețiȘtergere
  2. ha ha:)) e extraordinar cum ai putut sa te transpui in pielea personajului:)) minunaut acest text:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu se mai duc demult pitzipoancele la Bamboo :))

    Dar, pana la urma, ce-ai cu ele? Pentru mine sunt o sursa inepuizabila de ras si ironie... chiar n-as vrea sa dispara =))

    Mersi

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-i prea mult strica, iar pitipoancele astea sunt mult prea multe :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai si tu dreptate... Pai cum facem, aduci tu sacii cu ciment? Ca dambovita e aproape si vin eu cu un lighean :))

    Mersi

    RăspundețiȘtergere
  6. It's a date then... I'll bring the Pitzies :))

    RăspundețiȘtergere

Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook