joi, 2 iunie 2011

Nu mai scrieti despre telefoane!

           Nici despre telefoane si nici despre alte chestii din aceasta categorie. Atunci cand intru pe blogul tau vreau sa te cunosc pe tine, nu telefonul nou aparut. Nu articolele despre telefoane si alte tampenii te fac blogger. Daca imi insiri o lista cu niste caracteristici pe care nici tu nu le-ai inteles si la sfarsit in doua randuri spui cum ti-ai alege tu telefonul, asta nu ma ajuta cu nimic. Lasa-i pe cei de specialitate sa se ocupe de asta. Lasa-i pe cei care inteleg si sunt pasionati de asta.

          Ajuta-ma sa intru in alta lume, in lumea ta de fapt, ajuta-ma sa raman cu ceva, scrie ceva care sa ma faca sa revin pe blogul tau. Fii original, arata-mi ca ai personalitate si ca stii sa o folosesti.

          Daca n-ai nimic de spus, atunci mai bine nu scrie. Mai bine putin si bun, decat mult si prost. Stii tu, calitate nu cantitate. E clar ca atunci cand din 3 articole, 2 sunt despre telefoane, scrii pentru unici si vizualzari, nu pentru ca ai avea ceva de spus, iar atunci ies automat si nu ma mai intereseaza celelalte articole, care poate sunt chiar bune.

         Sper ca ne-am inteles. Calitate, nu cantitate.

Tulip

8 comentarii:

  1. asta-i subiect de discutat la bere.
    daca 3 din 2 sunt pe tema asta, atunci e clar o nisa acolo la mijloc. daca cel care a ramas nu e tehnic... esti prost.
    oricum, aici nu rezonez cu tine deloc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca omul care scrie, habar n-are despre ce vorbeste, nu se documenteaza si se vede clar ca o face pentru ca nu are altceva mai bun de scris, e bine?

    RăspundețiȘtergere
  3. daca te referi la articole stil comentarii pe emag, atunci da, ai dreptate. dar eu nu am vazut pana acum asa orgie pe niciun blog.

    RăspundețiȘtergere
  4. v-am gasit prin intermediul unui amic ce a scris despre voi, chiar despre acest topic din acest post.

    sustin aceeasi idee si cred ca cei ce pornesc pe web cu blogging si alte idei cu gandul la monetizare de la inceput soarta initiativei e deja hotarata esecului.

    as minti sa spun ca nu am facut la fel, candva, cand nici nu era bine pornita moda cu bloguri in web, cand abia puneam pagini web statice pe web si nu era inca google cu adsense si alte metode simple de monetizare si soarta initiativei a fost doborata pentru ca nu am oferit vizitatorilor ceea ce isi doreau.

    pana sa scrii despre tine oricum mai intai trebuie sa faci ceva din tine sau poate ai noroc si ai idei ce stimuleaza, atunci le prezinti si poate ii ajuta pe ceilalti.

    o zi buna si bafta in continuare fetelor. + la mine coltul meu de web

    RăspundețiȘtergere
  5. Sau măcar dacă scrii despre telefoane, merge scris cum a fost când ai primit primul telefon, primul furat sau o întâmplare amuzantă. :lol:

    RăspundețiȘtergere
  6. @16nsk Oamenii au inceput sa-si faca bloguri pentru ca au avut ceva de spus... unii inca nu inteleg asta.

    @Jteph Despre pisici, clar ca e voie :D

    @Diana Asta e o idee foarte faina, sa stii :)

    RăspundețiȘtergere

Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook