miercuri, 22 iunie 2011

La mulţi ani, Tulip&Sunshine!!!!



A trecut un an. A trecut un an de cand Sunshine a sunat-o pe Tulipa si a spus: "Fata, suntem bune. Hai sa ne tragem blog.". Bine, de fapt n-a spus-o chiar asa (dar da bine, nah).

E clar că nu a am spus aşa, pentru că nu folosesc expersia aia...(Sunshine) :))

Au invatat multe si aici. Printre care calitate si nu cantitate. Asta referindu-se si la articole si la cititori. Probabil ca ati gasit articole jumatate cu diacritice, jumatate fara. Asta pentru ca Sunshine scrie cu diacritice, iar Tulipa fara. Pentru asta nu isi cer scuze. Probabil ca ati gasit si articole cu greseli: litere mancate, gramatica etc. (cu siguranta ati gasit), iar atunci cand gasesc acele greseli, Sunshine si Tulip le corecteaza. Pentru aceste greseli isi cer scuze.

Ce spun fetele despre acest an?

A fost un an bun. Atunci cand am inceput chestia asta cu bloggingul habar n-aveam ce e ala blog, trafic, unici, etc. Habar n-aveam cu ce sa papa chestia asta. Dar am invatat pe parcurs. Si desigur mai am multe de invatat. Chestia faina a fost ca niciodata nu m-am plictisit si stiu ca nu ma voi plictisi. In principal am incercat sa scriem pentru toata lumea care intra pe blog. Adica n-am avut articole doar despre blogging, spre exemplu. Cealalta chestie faina e ca am cunoscut oameni faini, oameni care poate nu pasesc pe covorul rosu, pe care nu-i stie o lume intreaga, dar sunt oameni cu coloana vertebrala si care chiar fac ceva cu viata lor. Nu stiu cat de bine ne-am descurcat, dar e placut cand primesc mesaje de apreciere pe Twitter, Facebook sau de la colegi. Sentimentul e minunat. Probabil vom incepe sa facem si bani din blog, pana acum nu am facut pentru ca nu banii erau importanti. Nici acum nu sunt importanti, dar daca se poate, de ce nu?
 Tulip

Un an? Ce, deja? Bine, o să fiu serioasă. Tulip&Sunshine este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am făcut vreodată şi cel de care sunt cel mai mândră. Chiar dacă unii veţi spune că nu e aşa mare lucru, eu consider că am muncit destul la acest blog, că am pus destul suflet ca să fie un lucru important. La început, aşa cum a spus şi Tulip, eram destul de pierdute în această mare blogosferă. Touşi, ne-am mai trezit (cel puţin Tulip) şi mergem înspre bine, zic eu. E super să ştii că cineva chiar citeşte ceea ce scrii tu, e super când se pornesc discuţii pe o anumită temă, e super să te gândeşti că oamenii mai zâmbesc citind câte un articol făcut special pentru asta. Ce mai pot să spun fără să repet ce Tulipa deja v-a zis? Păi, eu sper ca blogul ăsta să mai meargă aşa (sau mult mai bine) încă mult, mult timp de acum încolo, pentru că deja nu pot să-mi imaginez ce aş face fără el. Sper ca voi, cititorii noştri, să fiţi tot mai mulţumiţi, să nu vă plictisim, să le citiţi pe alea două nebune de la Tulip&Sunshine în continuare cu zâmbetul pe buze. 
Sunshine 
Mno, ase.

16 comentarii:

  1. La mai mulți ani și mai frumoși, fetelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULŢI Ani de blogging fetelor, aştept ziua în care să văd tulipandsunshine.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos. La (cât mai) mulți ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim foarte mult, dragilor! Si @Ionut, in curand, poate o sa fie si .ro :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La mulți ani!!! Să continuați tot așa, chiar și mai bine, mai ales, povestea de vineri. E minunata!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani! (cam tarziu, stiu) :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim, foarte mult! Si @R. niciodata nu e prea tarziu, cred ca stii asta :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Multi inainte frumosi si la fel de veseli :* hugs :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim @Roscata! Sunt aproape sigura ca o sa fie la fel de veseli >:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu știu de blog, dar legătura voastră sper să dureze mulți ani. Că asta e important. Restul, bloguri și altele, le tot faceți. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Aici ai dreptate, si eu sper sa dureze si stiu ca va dura pentru ca nu habar n-am ce m-as face fara Sunshine :D

    RăspundețiȘtergere
  12. O, staţi liniştiţi! Nu scapă Tulipa aşa repede de mine. (Sunshine)

    RăspundețiȘtergere

Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook