marți, 28 iunie 2011

Ursus Evolution la Cluj

După cum probabil ştiţi, festivalul Ursus Evolution a început sâmbătă la Cluj, ca mai apoi să plece de aici în Iaşi, Braşov şi Mamaia.
  Bineînţeles, ca nişte adevărate clujence iubitoare de concerte şi muzică bună, nu am avut cum să-l ratăm. Sâmbătă, chiar dacă ploua cu găleata, s-a adunat destul de multă lume ca să-i asculte pe cei de la Les Elephants Bizzares, E.M.I.L, Luna Amară, Cargo, Paraziţii şi Zdob & Zbub. Din fericire, în cele din urmă, ploaia s-a oprit şi am putut să ne distrăm cu adevărat, chiar dacă trebuie să recunosc că ar fi avut mai mult farmec dacă ar fi plouat pe când toată Piaţa Unirii cânta Dacă ploaia s-ar opri.
Duminică, pe de altă parte, chiar dacă nu a fost foarte cald, nu mai ploua, aşa că au venit chiar mai mulţi oameni. The Mono Jacks, Guess Who, Şuie Paparude, Roa Junkyard, Puya şi Iris ne-au încântat urechile (acum, depinde ce muzică preferă fiecare). Bine, s-a văzut că mare parte au plecat după Puya şi rockerii adevăraţi au venit să-şi asculte idolii - pe cei de la Iris, care au fost ca de obicei extraordinari.
  Oricum, nu o s-o mai lungesc şi o să las imaginile să vorbească...































 

2 comentarii:

Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook