joi, 14 iulie 2011

3 filme în care mi-ar fi plăcut să joc (Sunshine)

  Hai că am reușit și eu să ajung la tehnologie aici, în capătul lumii unde mă aflu. Așa că o să răspund repede și eu la leapșa primită de la L.G.

1. Scarlett O'Hara din Gone With The Wind e personajul de care nu o să mă plictisesc niciodată. Atât de complicată și, totuși, atât de superficială încât mi se pare o reală provocare să o interpretezi. Îmi place să îi văd toate gesturile și mutrele... cei care mă cunosc știu de ce...














2. Elizabeth Bennet din Mândrie și prejudecată.Cre că v-am spus de o grămadă de ori că asta este cartea mea preferată. Dacă ar fi să aleg ecranizarea în care mi-ar plăcea să joc ar fi cu siguranță cea din 2005 care a avut-o ca protagonistă pe Keira Knightley. Mi se pare filmul care, deși nu a respectat cartea în totalitate, este cel mai reușit.  Caracterul Elizabethei mi se pare destul de apropiat de al meu în multe privințe, așa că nu cred că mi-ar fi foarte greu să mă transpun în pielea ei.



3. Daphne Reynolds din What a Girl Wants e un rol atât de amuzant. Îmi plac pur și simplu spontaneitatea și spiritul de aventură al personajului, iar povestea este una pe care mi-ar plăcea să o trăiesc.




Sunshine

2 comentarii:

Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook