sâmbătă, 11 septembrie 2010

Alegeri

Esti ceea ce alegi si alegi ceea ce esti.


Iar eu eram multumita de persoana care am ales sa fiu. Mereu am spus ca (si asa va fii si de acum inainte) destinatia nu e foarte importanta, ci calatoria e cea care conteaza si isi lasa amprenta asupra noastra mai mult decat orice. Iar eu eram multumita de alegerile pe care le facusem pana acum in calatoria mea. Desigur, aveam si regrete, dar nu mari si puteam sa trec peste asta.. Alegerile ne definesc. In viata suntem toti actori si ne jucam rolul pe care il alegem, adica destinul pe care ni-l alegem... Cei care spun ca nu poti invinge destinul, inseamna ca nu s-au obosit prea tare in viata si ca au preferat tot timpul calea mai usoara... Destinul se poate invinge si se poate schimba prin alegerile pe care le facem noi in viata!

Auzeam batai in usa, asa ca mi-am stins tigara si m-am dus sa deschid. In fata mea statea una dintre alegerile de care eram cea mai mandra in calatoria mea.

Tulip

4 comentarii:

  1. Eu aveam o varianta mai scurta:
    A Trai Este A Alege.
    Cred ca am inteles asta pe la 13 ani, cand mi-am ales o cale in viata, calea de pe cale nu mai poti deraia, aceea de a fi liber (nu poti alege daca nu esti liber).
    Noroc cu vacantele, ii lasa pe copii sa gandeasca :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,sunt administratorul siteului friv250.eu, si as dori link exchange cu blogul dvs.,daca sunteti deacord treceti-ma cu titlul jocuri online si scrieti-mi aici http://www.friv250.eu/link-exchange/

    Iar daca doriti sa faceti link exchange cu http://digitvonline.info ? Daca da, astept un mail la pricop2008 [@] yahoo.com, as dorii sa fiu trecut in blogroll cu link-ul mentinat anterior si cu titlul "Digi TV Online", multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. ok, si daca cred in liberul arbitru? :))

    RăspundețiȘtergere

Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook