luni, 25 aprilie 2011

Atunci cand ne ocupam cu tampenii...

       De o buna bucata de vreme primesc si pe facebook, si pe mail, si pe toate cele, mesaje cu sterilizarea cainilor vagabonzi, ca sa se stranga bani, ca semneaza petitia x, ca etc., stiti si voi.

      Bai voi v-ati tampit de cap? Nu sunteti in stare sa faceti ceva folositor si va ocupati cu rahaturi? Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic impotriva, iubesc animalele si e foarte bine ca sunt oameni carora le pasa si am inteles ca e o problema care trebuie rezolvata, dar... n-am vazut sa se faca circu' asta pentru copiii care dorm in strada, de exemplu. Adica dupa ceva gen "Tara arde si baba se piaptana", noi, ca de obicei nu vedem esentialul. Am ajuns sa punem animalele pe primul loc, iar omul pe locul 2. Mie, una, nu mie se pare normal, sincer. Da-o naibii acuma, daca am ajuns in asemenea hal ... Cum spunea cineva, in tara asta ticaie o bomba cu rahat si nu mai are mult pana o sa explodeze. Dapai si cand o sa explodeze, dragilor, o sa fie jale si fugiti cat vedeti cu ochii. Si atunci o sa ne aducem aminte ca noi dadeam bani pentru sterilizarea cainilor si alte tampenii in loc sa facem ceva folositor.

      Pitipoance si cocalari avem cat duce trenu', pensionari la fel, de lenesi si putori nici nu mai vorbesc, Oana Zavoranu avem, Inna avem, emisiuni tampite avem si d-alea cu tona, Columbeanca care plange avem, elevi de liceu care n-au auzit in viata lor de Caragiale si care intreaba ce e curcubeul avem, Guta avem, patriarh cu profil de facebook avem... Ne mai trebuie ceva? Iote ce tara frumoasa avem, nu? Avea dreptate ala care spunea ca Romania e o tara frumoasa... numa' pacat ca e locuita.

Tulip

4 comentarii:

  1. Un mare adevar ai scris.
    Pacat ca nu are cine sa se ocupe de aceasta tara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca am vrea noi si nu ne-am mai complace in tampenie, ar avea cine sa se ocupe.

    RăspundețiȘtergere
  3. OK... De-acum inainte ma consider un tip optimist :))

    Multumesc si felicitari pentru incizia sociala

    RăspundețiȘtergere

Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook