vineri, 15 aprilie 2011

Blogging

           Nu, nu am de gand sa va dau sfaturi tampite si sa va spun ce am invatat din blogging pentru ca stiti deja si singuri si pentru ca deja o gramada au mai scris despre asta. De fapt, despre asta vreau sa vorbesc. De ce sa scrii sfaturi despre blogging cand tu habar n-ai despre ce vorbesti acolo? Lasa-i pe cei din domeniu sa se ocupe. Sincer am renuntat la a citi unele bloguri pentru ca au prea multe articole despre blogging si macar de ar fi bune si utile, dar nici atat. Chestii gen "comentariile sunt importante in relatia cu cititorii" si altele de genul sunt chestii pe care le stii de cand intri in aceasta lume... parerea mea. Si inca ceva. Spunea cineva ca trebuie sa scrii pentru cititori. Gresit. Complet gresit. Trebuie sa scrii pentru tine, pentru ca asa simti tu. Daca scrii pentru altcineva se va vedea asta si va iesi rau. Daca pornesti de la inceput ca vrei multi unici pe zi si vrei sa faci bani din blogging la un moment dat ti se va infunda.
          Asa ca astia care nu va pricepeti lasati-o mai moale cu articolele de genul ca habar n-aveti ce spuneti (si nu o spun cu intentia de a fi rea).

Tulip

6 comentarii:

  1. Ai dreptate! Multi scriu pentru trafic si pentru a fi populari.Eu ,una, scriu din pasiune pentru natura, lumea inconjuratoare si tot ceea ce stiu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect. Oamenii si-au facut bloguri pentru ca au avut ceva de spus, dar se pare ca unii n-au realizat asta inca...

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt multi care dau sfaturi , dar sunt de luat in seama doar cei pe care-i recomanda o realizare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari @Tulip pentru articol mai inspirat si pe mine sa scriu un mic "manifest" bravo tie, si inca odata felicitarile mele. http://badaradrianeugen.wordpress.com/2011/04/15/reguli/

    RăspundețiȘtergere

Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook