joi, 21 aprilie 2011

Femei intretinute

Daca Sunshine v-a vorbit zilele trecute despre femei de cariera, eu m-am hotarat sa va vorbesc despre femeile intretinute. Stiti de ce? Pentru ca imi provoaca greata.

Totul a pornit de la o discutie cu una din colegele de scoala. Vorbeam pe tema asta, iar ea mi-a povestit ca are un prieten care spune ca atunci cand se va casatori vrea ca sotia lui sa stea acasa si sa iasa doar daca ii da el voie si etc. La discutie s-a mai alaturat un coleg care spunea acelsi lucru. Ca femeia trebuie sa stea acasa si sa asculte de barbat. La inceput am ras, dar apoi mi-am dat seama ca exista acea categorie de femei care chiar vor asta. La ce bun sa ai bani care nu sunt ai tai, sa-si bata cineva joc de tine si sa fii buna numai la pat? Adica care e rostul tau pe lumea asta?

  Dar ma uit la o parte din colegele mele si nu le vad facand o facultate si ajungand ceva in viata. Nu le place sa faca nimic altceva decat sa se aranjeze toata ziua si imi dau seama ca asta o sa ajunga, adica sa-si gaseasca unu' cu bani care ii da destul pentru saloane si toale, poate ii face si un plod care pun pariu ca intr-o asa familie nu o sa primeasca nu stiu ce educatie (in sensul ca nu o sa primeasca deloc, iar asta inseamna un prost in plus la marea de prosti din draga noastra tarisoara) si gata. "Traiesc fericiti pana la adanci batraneti."  Eu una as muri daca as ajunge sa traiesc pe spinarea cuiva ca un parazit, sa nu fiu lasata sa gandesc singura si sa nu pot sa fac tot ce vreau. Si nu ii inteleg nici pe barbati. De ce sa alegi sa traiesti cu cineva cu care nu poti schimba doua vorbe si care are capul ala pe umeri doar ca sa nu-i ploua in gat? Doar pentru ca are un piept generos si e buna de... ? Femeile astea, cam pe la 30 de ani arata ca niste carpe.

Si stiti ce-i si mai enervant? Ca astea se dau cele mai credincioase. Pai tu fufa naibii, daca esti asa credincioasa ar trebui sa stii ca femeia ii e egala barbatului si asta nu ii da numai drepturi ci si obligatii. Dar in fine.

In conluzie, genul acesta de.. parazite parasutate care habar n-au de realitate , fac de rusine sexul frumos, iar de ele mi-e cel mai scarba.

Tulip

10 comentarii:

  1. bine spus , nici eu nu sunt de acord cu colegi tai chiar mi se pare aberant ca in secolul 21 sa mai exista aceasta forma de `` sclavagism `` ca intr-un mod sau altul asta e . ar trebui ca voi femeile sa puteti si sa aveti dreptul de a va bate cu noi de la egal la egal ca doar de aceea avem dreptul la libera exprimare si gandire , numai bine si inspiratie maxima in continuare .

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc ca esti de acord cu mine! Din pacate sunt acele femei care se complac in situatia de a fi mai prejos decat barbatii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt si femeile respective vinovate nimic de spus ..dar asteptati sa ajungeti la peste 40 de ani, sa divorteze nevasta de voi (aia cu carte si bine educata )pentru ca e emancipata..si o sa incepeti sa va doriti pipitze tinere care sa nu va dea dureri de cap pe care sa le controlezi intr-un fel clar (banii) ca pe baza dragostei ..pass. Asa ca si barbatii au partea lor de vina(?!)pentru situatia asta.Semnat un Batran inacrit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca barbatul e destept, femeia nu divorteaza :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Servus

    Femei lipsite de caracter si respect pentru sine care cauta barbati creduli si bogati vor exista intotdeauna, la fel si barbati fara valori, principii si cu mommy issues.

    E o chestiune de educatie, de cultura, daca vrei. Eu personal ii vad ca pe niste surse de amuzament si ironie.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc si eu. Pe scena marelui teatru ar fi o foarte buna sursa de amuzament, una excelenta chiar, dar cand e vorba de tara ta, parca nu mai e asa de amuzant. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. daca tu crezi ca a fi intretinuta este egal cu a fi sclava, se vede ca esti copil in gandire.uita-te in jurul tau mai bine.ca sa fii intretinuta trebuie in primul rand sa fii foarte frumoasa, desteapta ptr. ca barbatii cu bani nu intretin orice otreapa de pe strada.o femeie de rand munceste cot la cot cu barbatul si ce primeste in schimb?multi nervi,epuizare, gatit ,spalat sosete si chiloti barbat,ingrijeste de copii pe cand el, masculul, vine de la servici, mananca{unii au pretentia sa li se serveasca masa},apoi e obosit saracul si se aseaza la tv. sau la calculator urmarind filme porno, ca de femeia de langa el s-a uzat de atata munca.cea intretinuta primeste de la barbat in schimb cadouri scumpe ,vacante de neuitat,haine de firma.nu tin cu intretinutele, dar mi-e mila de femeile care vor sa fie egale cu barbatul si nu fac decat sa -si sape singure groapa. la barbat ii convine de minune , are timp sa leneveasca mai mult.hai sa fim seriosi ,foarte putini barbati sunt in stare sa-si ajute sotia acasa, adica sa gateasca,sa faca curatenie,sa stea cu copiii asa ca volumul muncii mai mare ramane tot in spatele femeii.eu sunt de parere ca decat o fraiera, mai bine o intretinuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu vreau sa fiu intretinuta...hahahaha. Vreau sa fiu sclava bărbatului cu care ma căsătoreasc sa stau toata ziua sa dau din cap afirmativ si sa-mi pun alarma si bateriile sa-i dau de mâncare la ora fixa si sa am patul facut pentru orice eventualitate.Mai tu care ai pus titlul,cat de mult visezi sa ajungi intretinuta? Oare ti sau spulberat visele ?? Unde scrie ca femeile intretinute nu au libertate si sunt chinuite? Din potriva,au viitorul asigurat,mașini,case businessuri si nu da explicații la nimeni la ce ora se culca sau se trezeste. Problema este ca fiecare gândește in felul lui si fiecare duce viata pe care si-o dorește dar asta nu înseamnă ca femeile astea sunt mai prejos

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand munceam eram mai slava ,nu aveam timp nici sa ma pieptan bine.....acum ca nu fac mai nimic toata ziua doar ma aranjez si ies in oras sunt mai respectata si mai iubita de o mie de ori ca inainte ,de ce ?pentru ca acum sunt relaxata sunt mereu parfumata si imbracata bine nu in trening sau colanti...chiar daca nu pregatesc cina la sot el nu se supara sunt restaurante ,important e sa fim fericiti ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Femeile intretinute de barbati sunt si lenese si proaste. De curve nici nu mai zic. Sunt o rusine a societatii.

    RăspundețiȘtergere

Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook