sâmbătă, 14 mai 2011

Despre Eurovision

            Din curiozitate, mi-am facut si eu putin timp azi sa ascult melodiile de la Eurovision. Ce sa spun? M-a cam lasat rece. Melodia cu care participam noi (adica asta) e un mare fas. Suna nici cum. Adica mie personal nu mi-a placut (daca nu sunteti de acord cu mine, nu pot decat sa dau din umeri). Cred ca cei de la Hotel FM puteau mai mult. De fapt, ca sa fiu sincera, majoritatea melodiilor de acolo sunt nici cum. Singura melodie care mi-a placut cat de cat a fost a celor din Danemarca. In rest, mi-e greata.

            Unde e frate originalitatea? Toate piesele alea parca sunt la fel. Nu-mi place... Nu-mi place! Artistii aia incearca atat de mult sa imite ceea ce numim noi mari vedete, incat se pierd pe ei. Si nu e chestie de voce. Pentru ca majoritatea celor care merg acolo, cam au voce. E strict legat de melodiile tampite si de versurile din melodii care sunt si mai tampite. In fiecare an e tot mai rau si mai rau. Intr-o vreme ma uitam si eu si imi placea, dar acum... da-o naibii. Ar fi pierdere de timp.

             Si, frate de unde naiba i-a luat Irlanda pe aia doi cu creasta de cocos? :|

Tulip

4 comentarii:

  1. anul acesta o sa fie un mare fas:))

    RăspundețiȘtergere
  2. rar ai sa vezi ceva original la Eurovision. de obicei, trupele sau solistul respecta modelul standard de melodie, specific pentru concurs.

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer, nu mi'a placut deloc melodia noastra si nici marea majoritate care au fost acolo:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma, sa stiti ca ma bucur ca sunteti de acord cu mine si ma mai bucur ca inca mai sunt oameni in tara asta care mai stiu ce e aia muzica de calitate :D

    RăspundețiȘtergere

Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook