sâmbătă, 21 mai 2011

X is in a relationship with Y


O sa fie scurt. Promit.

Da ma, m-am saturat de relatiile pe Facebook.  Invatati sa va iubiti si in alta parte in afara de online. Oameni buni... nu e bine, sincer. Sa va dau un exemplu. El si ea. Pe Facebook totul e frumos si roz si e multa dragoste etc. Ei bine in viata de zi cu zi lucrurile stau altfel. Adica certuri peste certuri, el o face in toate felurile, ea se razbuna inselandu-l cu primul venit, la fel etc. Daca o intrebi de ce mai sta cu el raspunsul va fi: "Da bine pe Facebook". El iti va raspunde la fel. Poveste adevarata.

WTF?! Oameni buni!!! "You are in a relationship with Y" numa' pentru ca da bine undeva? E normal?! Ultima data cand am verificat nu prea era normal. Adica, sa fim seriosi, pe nimeni nu intereseaza cu adevarat cu cine esti. O sa-mi spuneti ca exista si relatii fericite. Bine. Tot sunt de parere ca dragostea si sentimentele in general sunt ceva care trebuie sa ramana in offline si punct.

Ideea e simpla. Lasati teatrul si prostiile de pe retelele sociale si iubiti-va, certati-va, faceti copii, injurati-va si asa mai departe in viata reala, dragilor.

Si mai e o chestie. Mai nou, tot mai multe fete sunt "in a relationship with" cu alte fete. As vrea tare mult sa-mi explice si mie cineva de ce? Si asta da bine?

Tulip

2 comentarii:

  1. De aceea folosesc Twitter, pentru ca acolo nimeni nu se iubeste, nimeni nu se sinucide, etc. ca stii si tu :D

    RăspundețiȘtergere

Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook