marți, 23 noiembrie 2010

Mulţumiri . . .

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au făcut ca ziua de azi să fie una specială. Sunteţi nişte oameni foarte speciali. Mulţumesc pentru fiecare zâmbet, amintire, îmbrăţişare- toate daruri atât de preţioase pentru mine. Urările voastre m-au încălzit în acestă zi ploioasă şi rece de toamnă.
Le mulţumesc în special lui Tulip şi Andreiei pentru că mă susţin mereu! De asemenea tuturor celor care nu trebuiau să ştie că azi e ziua mea... şi totuşi au aflat cumva (Tabi, Dia şi toţi ceilalţi colegi... cum aţi aflat, totuşi?). A fost o adevărată surpriză!
Mersi pentru o zi foarte frumoasă şi... însorită, în ciuda tuturor norilor... Toate telefoanele şi mesajele au fost foarte drăguţe...
Voi mă inspiraţi în fiecare minut!

Cu dragoste şi sinceritate, 
Sunshine cu un an mai mare

P.S.  Pentru foşti mei colegi: Mi-e foarte foarte dor de voi!!!

5 comentarii:

  1. Draga Sunshine,(Sper ca esti colega mea) vreau sa iti spun ca esti o colega foarte speciala. Nu te cunosc foarte bine, dar prin intermediul acestui joculet poate voi reusi. Nu stiu cat de bine ma cunosti, dar nu e prea indicat sa stii cine sunt (inca). In orice caz, succes in tot, mai ales la scris, pentru ca stiu ca esti foarte talentata si iti doresc sincere felicitari. Te pup, " Ingerasul tau"
    * Nu ma pot abtine sa nu rad cand vad noua mea semnatura-ingerasul tau- si da-mi voie, te rog, sa o fac [ :)) ] Te-am pupat.
    ** Poti sa scrii, daca vrei, 3 lucruri care te caracterizeaza, ca sa-mi usurezi munca :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragul meu îngeraş,
    Dacă tu spui că eşti un îngeraş atunci da, sunt colega ta:D.
    Dar să trec direct la subiect...:În primul rând te-aş sfătui să fii foarte atent/antentă pentru că abia aştept să aflu cine eşti :)), deşi probabil aş regreta dacă aş afla prea devreme. În al doilea rând, hmmm .. trei lucruri care mă caracterizează...? Păi până acum ai aflat că sunt curioasă, iar dacă mă cunoşti măcar puţin ştii că ador lucrurile făcute manual. Îmi place să mă uit la un obiect şi să ştiu că cineva a pus o părticică din sufletul lui/ei în acel obiect... nu că este creat de o maşinărie... La un al treilea lucru o să mă mai gândesc.
    Mulţumesc mult pentru mesaj... Şi tu eşti o persoană specială, sunt sigură de asta, deşi nu îţi cunosc încă identitatea... Sper să continuăm acest joc... (pentru care vreau să te felicit... O idee foarte bună!!!)

    Sunshine

    RăspundețiȘtergere
  3. Buuna, :D
    Am reusit sa achizitionez o surprizuta; Nu iti voi da nici un indiciu, daca e sau nu ceea ce ti-ai dori, dar sper sa te bucure:). Cred ca am reusit sa te cunosc destul de bine, pentru ca atunci cand am vazut unele lucrusoare, deja le vedeam cum aratau in apropierea ta :D
    Aaa, voiam sa iti spun ceva :)) Inaine sa extrag biletelul, stiam deja ca tu vei fi pe el :)) ( a fost un fel de deja vu dinacela foarte real ) :D
    Weekend placut, pe marti :*

    RăspundețiȘtergere
  4. "Deoarece nu putem să numim o persoană fără aripi înger, îi spunem prieten". Mă bucur foarte mult să ştiu că e cineva acolo care se gândeşte la mine... aşa cum mă gândesc şi eu la "protejatul meu". Acest gând mă face să zâmbesc şi să simt imediat spiritul sărbătorilor de iarnă (doar de aici a pornit tot acest joc..., nu?) Să ştii că şi eu mă gândesc la tine, chiar dacă nu îţi cunosc identitatea.
    ( Deşi abia aştept să te cunosc,începe să-mi placă tot acest mister.... :))
    Sunshine

    RăspundețiȘtergere

Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook