sâmbătă, 18 decembrie 2010

Important... poate


Care e cel mai important lucru pentru mine in momentul asta? Hmmm... poate scoala... dar nu! Doar cateva materii importante pentru viitorul meu si atat. Dar atunci ce? El? Nici gand! Pentru ce a facut, nu merita. Atunci, cariera? Sau familia? Sau prietenii? Hmm... Nu eram deloc multumita de raspunsurile mele... dar deloc. De fapt nu ma cunosteam pe mine si de aceea nu puteam sa raspund la intrebare. Persoanei care m-a intrebat, i-am dat un raspuns banal, ca intotdeauna. Dar ce nu cred eu, nu o sa creada nici altii. Dar persoana nu a mai spus nimic. Trebuia sa invat sa ma cunosc. Aveam multa nevoie de asta... Dar cum?! Cum naiba am sa reusesc eu sa fac asta?! Nici macar nu stiu de unde sa pornesc, de unde incepe totul! Nu stiam cu ce sa incep.
Dar daca faceam un compromis? Un compromis in favoarea mea, bineinteles. Omoara sau vei fi omorat. Nu asa functionau lucrurile? Nu asa era noramal? Nu asta vezi zi de zi pe strada, in baruri, acasa... peste tot? Dar nu, nu era normal. Si ce daca? Aveam nevoie de acest compromis si nu ma voi lasa pana nu castig totul. Era ca la jocurile de noroc. Totul sau nimic.
Dar pentru numelele lui Dumnezeu, aveam o viata de trait! Nu aveam timp de toate prostiile si copilariile mele si ale altora. Si totusi... trebuia sa rezist... trebuia sa fiu tare. Trebuia sa fiu eu.

Tulip

2 comentarii:

Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook