miercuri, 9 martie 2011

Personalitatea

           Stiti  ce e trist? Ca oamenii nu mai sunt in stare sa-si sustina propria opinie, unii nu sunt in stare sa aiba o parere... Oameni lipsiti de personalitate.
           La inceput personalitatea se formeaza impreuna cu educatia de acasa, apoi totul se bazeasa pe propriile tale forte. Conteaza foarte mult cum gandesti si cat de mult gandesti. Conteaza ideile talea, parerile... Conteaza sa fii tu. Sa vrei sa iesi din peisaj, sa nu fi la fel ca toti ceilalti, sa te faci remarcat (intr-un mod bun), sa lasi ceva dupa tine... Dar desigur, e mult mai simplu sa stai si sa nu faci nimic. Din pacate oamenii nu prea mai au personalitate si se copiaza intre ei si asta inca de la varste foarte fragede.
          "Sa fi tu insuti si sa-ti fie frica chiar daca ai dreptate sau nu, este mult mai admirabil decat simpla lasitate de a capitula conformitatii" (Irving Wallace).

Tulip

2 comentarii:

  1. Ai dreptate, eu as mai adauga si ca: in ziua in care iti este frica sa fii tu insuti esti mort, pentru ca nu mai ai o opinie personala si nu mai poti fii creativ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate. Si din pacate multi sufera de aceasta "boala", ca sa-i spun asa.

    RăspundețiȘtergere

Ne gasesti si pe Twitter: Tulip si Sunshine si Facebook